Cégünkről röviden

 

 

Az ADR Centrum Kft. a veszélyes áruk szállításával kapcsolatban nyújt szakértői szolgáltatást, tanácsadást.

 

Jugoszlávia a hetvenes években fogadta el az ADR Egyezményt (Veszélyes Áruk Nemzetközi Közúti Szállításáról szóló Európai Megállapodást). Szerbia és Montenegro 2001.03.12-én ratifikálta az ADR-t, melyet Albánia és Törökország kivételével már az összes európai ország aláírt.

Hazánk az idén határos lett az Európai Unióval. Az Unió közelségének hatására nagymértékű szigorítás várható az ADR alkalmazásában is. A veszélyes áru előírások európai színvonalon történő betartásának ellenőrzése már a magyar határon problémát jelenthet a kevésbé felkészült szerb vállalkozásoknak.

Ebben szeretnénk segíteni minden partnernek, tekintettel arra, hogy az ilyen jellegű szállítási folyamatok végrehajtása szakértelmet és felelősségteljes hozzáállást igényel. A felkészületlenség  anyagi terhet és piacon megjelenő veszteséget okozhat minden érintett szerb vállalkozás számára.

 

Cégünk, az ADR Centrum Kft. komoly és megbízható szakmai háttérrel, Európai Uniós kapcsolatokkal rendelkezik. Az itt dolgozó szakemberek veszélyes áru szállítási biztonsági tanácsadók. Napi szakértői tevékenységünk a veszélyes áruk biztonságos belföldi és nemzetközi fuvarozásával kapcsolatos logisztikai szolgáltatásokat segíti.

 

Az ADR Centrum Kft szolgáltatásai színvonalának folyamatos javítása és korszerűsítése mellett kiemelt figyelmet fordítunk a veszélyes árukkal kapcsolatos közlekedésbiztonsági és környezetvédelmi kérdésekre is.

 

Célunk, hogy megkönnyítsük, segítsük ügyfeleink munkáját az ADR előírások gyakorlati alkalmazásában, időben informáljunk, és ha igénylik, segítsünk a felkészülésben is (gépjárművezetői ADR oktatással, vállalaton belüli belső veszélyes áru tréningekkel stb.). További céljaink között szerepel hosszú távú szerződéses kapcsolatok kialakítása partnereinkkel. Saját fejlesztésű, világszinten is egyedülálló szoftverekkel (pl. írásbeli utasítás minden veszélyes árura 28 európai nyelven), adatbázisokkal rendelkezünk.

 

Nálunk egy helyen szerezhető be minden olyan feszerelés, amely a veszélyes áruk közúti  szállításhoz szükséges. Ezek a termékek az Európai Unió által is elfogadott minőségben állnak az Önök rendelkezésére

Tovább...

.