Ukratko o nama

 

Matičnu firmu u Mađarskoj, HUNGÁRIA VESZÉLYESÁRU® MÉRNÖKI IRODA Kft. osnovala su četri fizička lica 2001. godine, birajući za osnovnu delatnost veštačenje u vezi sa bezbednim prevozom opasnih materija u međunarodnom saobraćaju. Stručnjaci matične firme su ranije ovu delatnost obavljali u okviru firme  Hungarocamion Rt. iz Budimpešte.

Na ovom specijalnom području, ova firma se, od osnivanja, svrstava u sam vrh firmi koje se u Mađarskoj bave stručnim konsaltingom. Usluge koriste firme koje se bave otpremanjem opasnih materija, njihovim prevozom, špedicijom, pružanjem logističkih usluga, stručni savezi, kao i državni organi i službe.

Direktor firme je predstavnik ekipe veštaka za opasne materije IRU (International Road Transport Union) - GEMD, autor je brojnih stručnih knjiga, članaka i naučnih publikacija.

Cilj nam je uspostavljanje dugoročnih ugovornih odnosa sa partenerima. Na raspolaganju Vam stoji na svetu jedinstvena, odnosno retka baza podataka, te specijalne i stručne informacije koje smo mi razvili.

U protekle dve decenije stekli su visoku reputaciju i izvanredne i neposredne kontakte sa merodavnim subjektima u struci opasnih materija, kako u zemlji, tako i na međunarodnom planu. U sistemu kontakata, firma je zadržala i ranije poverioce, sa kojima se i nakon obavljenih zadataka održavaju uzajamni dobri odnosi.

Pored kontuiniranog osavremenjavanja, poboljšanja kvaliteta usluga, i naša firma zajedno sa HUNGÁRIA VESZÉ­LYESÁRU® MÉRNÖKI IRODA Kft. izdvojenu pažnju obraća na pitanja bezbednosti saobraćaja i zaštite životne sredine u vezi sa opasnim materijama.

U ostvarivanju ciljeva u pogledu bavljenja opasnim materijama naši stručnjaci raspolažu visokom stučnom spremom i IRU (International Road Transport Union), NEA (Transport Research and Training), FTA (Freight Transport Association), TÜV (Technische Überwachung Verein)  certifikatima.

Dalje...

.